субота, 13. август 2016.

Хуманитарно вече за Станковиће

Хуманитрана акција за породицу Станковић са Космета, протекла је успешније, са већим одазивом и подршком као ни једна до сада. По проценама, хуманитарно вече посетило је око 70 људи. Прикупљена су новчана средства као и значајна количина гардеробе!
Сви посетиоци дочекани су у домаћинском стилу уз погачу,со и ракију. Посебна атракција вечери било је хорско извођење pуских народних песама. Захваљујемо се хору Славјаник што су нам изашли у сусрет, одазвали се нашем позиву и увеличали својим наступом вече.
Истичемо посебну захвалност момцима из НСФ-а који су учествовали у самој организацији вечери,
организацији ЧО1903 чији су чланови у великом броју дошли и подржали акцију,
Војводи Браниславу Гавриловићу,
као и момцима из Новог Сада којима није било тешко да дођу.
Бројност, подршка и позитивна атмосфера нам је улила додатну енергију да истрајемо и наставимо са радом.
Још једном исказујемо велику захвалност свима који су нас подржали!
Жувела Србија


недеља, 7. август 2016.

Хуманитарно вече за Станковиће!

Револтирани тренутним стањем породице Станковић са Космета (село Одевац), одличили смо да не будемо посматрачи и преузмемо конкретну акцију.
Тим поводом у сарадњи са НСФ организујемо хуманитарно-тематско вече.
Позивамо све заинтересоване да подрже хуманитарну акцију и својим присуством помогну прикупљање помоћи за угрожену породицу Станковић са Космета.
Хуманитарно-тематско вече ће се одржати у петак 12. августа са почетком од 19часова у локалу Руска Тројка у улици Страхињића Бана.
Осим новчане помоћи, прикупљамо и друге видове донација, пре свега у одећи, основним намирницама, кућној хемији и средства личне хигијене.
Покажимо солидарност браћи са окупиране србске територије који су доле опстали захваљујући својој храбрости и челичној вољи.