уторак, 17. мај 2016.

НАША СТРАТЕГИЈА-ВРЕДНОСТ-ВИЗИЈА

НАША СТРАТЕГИЈА
Наш рад усмеравамо ка агитацији размиљања, кроз мотиве на нашим артиклима. Трудимо се да поред доброг кроја, квалитетних материјала, дизајна и услуге будемо савршена карика између подстицања текстилне индустрије и крајњих купаца, са којима заједно тежимо обликовању будућности. Све компоненте у нашој производњи су 100% домаћег порекла. Афирмацијом нашег бренда стекли смо поверење и подршку са којом уложени напори нису без сврхе!
НАШЕ ВРЕДНОСТИ
Наша мисија је очување србских вредности, здравог начина живота као и промоција СвеСрбства кроз производе, рад и акције. Као домаћи бренд трудимо се да кроз различите активности створимо суштинску предност, тиме што се наше постојање и рад неће заснивати на жељи за финансијском добити. Доказ томе јесу појединци, организације, купци и сви други који препознају искреност, дају легитимитет и охрабрују даљи напредак бренда. Промовисање спорта код младих, помагање, донације, неговање традиције, Светосавља, патриотских осећања су само неке од наших активности са циљем враћања правих вредности за које се залажемо.
НАША ВИЗИЈА
Покушавамо направити однос између цене производа, квалитета и трошкова како би наши артикли били приступачнији. Организованом дистрибуцијом на теритотији Србије али и на окупираним деловима србских земаља као и Републике Српске постижемо све обухватну присутност на тржишту и приступачност. Полако се пробијамо и градимо репутацију националног бренда иза којег не стоје лобији, служба нити било шта слично, већ искључиво патриотски нагон и снага произишли из слоге и храбрости. Наша визија је да заузмемо чврсто место, створимо препознатљив лого који ће људима бити асоцијација за квалитет и исправну причу.

Нема коментара:

Постави коментар